Zwemschool

Sinds februari 2017 ben ik in het zwembad De Steense te Wolvega gestart met het lesgeven in zeemeerminstaart zwemmen. Het blijkt dat zeemeerminstaart zwemmen nog steeds een groot succes is en de deelname is enorm. Meer dan 100 kinderen waren je al voor. Wil je ook eens mee zwemmen? Dan het volgende: Ben je ouder dan 6 jaar en beschik je over een A- en B-diploma, meld je dan aan voor een (proef)les.

Wie denk dat zeemeermin zwemmen alleen voor meisjes is heeft het mis. Naast meisjes hebben zich ook al flink wat jongens opgegeven en dat vind ik alleen maar leuk en super stoer.

Wil je weten wanneer er weer zeemeermin zwemlessen zijn of heb je interesse in een zeemeermin feestje kijk dan onder het kopje zeemeermin lessen of kinderfeestjes voor meer informatie. Op deze pagina vind meer informatie over waar en wanneer de activiteiten plaatsvinden.

Je mag natuurlijk ook contact opnemen via het contactformulier op deze website. Hier kan ik antwoord geven op al je vragen over de zwemlessen en nog veel meer.

 

Foto’s Douwe Bijlsma/Gewoan Dwaan

Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0
Vind je mijn website leuk, deel het met anderen!